Primera trobada constituent

  Aquest passat divendres vam celebrar l’esperada primera trobada constituent. El lloc triat: Can 13, a la Vil·la de Gràcia. Les ganes eren moltes i tothom va arribar a l’hora excepte els que venien de comarques i l’anglosaxó del grup que havia decidit perdre’s l’acte i anar a Mònaco.


A taula molt bons vins, tots negres i diferents entre sí. Primer es procedir a la decantació d’aquells vins que ho necessitaven i havent decidit utilitzar copes de tempranillo o ull de llebre Riedel, vam procedir a fixar l’ordre del tast: Primer un Termes, tot seguit Le Carillon de l’Angelus, trenquem amb un Priorat, el Coranya, i finalment tornem a l'estat francès amb La Fleur de Bouard.

 Tots els socis van explicar el perquè de la tria del seu vi 
i les notes més importants per la seva cata

 El Coranya va anar acompanyat d'una mostra de llicorella.

Per sopar, menges exquisides. Tot preparat pels amfitrions de la casa a partir del Menú del Petit Comitè : Croquetes de rostit, sípia amb mandonguilles, fricandó de vedella, canelons amb trufa i rostit de Festa major. De postres gelat de plàtan casolà.
 
El tiberi va anar seguit de un joc per esbrinar olors del vi, dels quals més o menys em vam esbrinar la meitat.

 Pots amb aromes del vi

I per acabar vam obrir el debat constituent, establint els skeetxos sobre el funcionament del grup. Malauradament vam trobar un nom “Que Wine” que ja ha estat adoptat per un grup de tast de les Canàries. L'opció va ser la denominació “Què Wine Barcelona”, però al proper tast haurem de concretar aquest aspecte.
Quelcom semblant a l'acta constituent

Salut i recordeu que “esto no es beber por beber”.